Saturday, November 21, 2009

Nizar tengok !! : Bukti bahawa Lim Guan Eng a.k.a Ketua Menteri penipuNampaknya kungfu Khalifah PAS telah gagal walaupun dibantu oleh haprak daily kerana bukti surat jemputan telah dijadikan bukti dan keratan ini diambil daripada harian metro bertarikh 19/11/2009 dan ini aduan telah dibuat kepada YB Adun Teluk Air Tawar , Datuk Jahara Hamid.

kata Guan Eng dalam haprak daily


" Ia satu fitnah dan pembohongan oleh musuh politik kita," kata Guan Eng kepada Harakahdaily.

PB persoalkan mengapa Guan Eng marah dengan penyebaran SMS ini dan mengatakan ini adalah hasutan . Apakah rasionalnya penyebaran sms mengatakan pemberian bantuan kepada fakir miskin ini sebagai hasutan ?? Kalau orang baca pun ,mereka akan faham tempat ini hari ini depa bagi bantuan ..

Salahkah menyebarkan tentang orang Melayu diperbodohkan dan dimalukan diberikan bantuan fakir miskin di tokong dikatakan hasutan ??? Teguran seperti ini dianggap sebagai hasutan ??? Bravo !!! Tahniah Guan Eng kerana telah perbodohkan Melayu Pulau Pinang !!

Mungkin lepas, kalau sapa bicara isu tentang Melayu akan dianggap hasutan pulak la ..dulu kalau cakap tentang Melayu dianggap racis dan tambah disokong pulak Melayu PAS dan PKR.

Guan Eng telah banyak kali menipu dan temberang orang Melayu PP !!!

Jangan biarkan lagi diri kita diperbodohkan lagi oleh orang kafir seperti ini ...

Link

http://parpukari.blogspot.com/2009/11/lim-guan-eng-kantoi-menipu-nizar-mati.html

No comments:

Post a Comment