Wednesday, June 2, 2010

Kekejaman Zionis Israel menyamai DAP Zionis Pulau Pinang

Dalam kita masih bersedih dengan kekejaman Rejim Zionis yang menyerang dan membunuh Peserta Misi Bantuan Gaza, kita di kejutkan dengan tindakan Kejam Rejim ZIONIS DAP P.Pinang bila merobohkan dengan Kejam Cafe Do Re Mi milik Umat Islam yang telah menjalankan perniagaan bertahun lamanya.

Bermacam macam rundingan teah di jalankan oleh pemilik Cafe DO Re Mi ini kepada pihak kerajaan Negeri bagi memberikan waktu serta gantian lokasi yang sesuai namun tidak di endahkan oleh Rejim Zionis DAP ini. Maka akibatnya telah hancurlah satu lagi kedai Umat Islam P.Pinang akibat kerakusan dan kekejama Kerajaan DAP Komunis

Ternyata kekejaman Zionis DAP telah menjadi jadi dalam Negeri P.Pinang ini dan seharusnya satu tindakan yang sewajarnya perlukan di lakukan oleh Ngo Ngo Melayu P.Pinang dalam mempertahankan serta membela nasib para peniaga peniaga Melayu di dalam P.Pinang ini.

Sejak hari pertaa DAP menguasai P.Pinang pekara yang pertama di lakukan pentadbiran Guang Eng Komunis ini adalah dengan menghapuskan Dasar Ekonomi baru yang mana DEB ini adalah satu pelan pembangunan dalam membela orang orang Melayu dalam mempertingkatkan Ekonomi dan taraf kehidupan mereka. Dan itulah hakikat nya bila DAP memerintah, DEB di hapuskan sama sekali.

Selepas DEB kita dapat lihat bagaimana satu persatu tapak perniagaan orang melayu telah di halau dan di Robohkan atas alasan Guang Eng DAP Komunis yang menyatakan tapak perniagaan terbabit menggangu lalu lintas dan tidak mempunyai permit yang Sah.

Bertahun tahun peniaga melayu menjalankan perniagaan di dalam P.Pinang dan tidak ada sebarang masaalah pun yang timbul. malah peniaga Cina juga tidak mengeluh dengan pentadbiran kerajaan BN terdahulu. Tidak pula ada hal yang mana peniaga Cina di robohkan gerainya semasa kerajaan BN dahulu. Tapi sekarang ini?

Setakat hari ini sudah berpuluh puluh gerai makan orang Melayu di robohkan oleh kerajaan Zionis DAP. Namun tidak ada 1 pun gerai peniaga cina di robohkan. mengapa Melayu yang menjadi mangsa kekejaman ini? Apakah kerana kami orang Melayu tuan Tanah di tanah Melayu ini maka kami perlu berundur dan memberi peluang kepada kaum PENDATANG untuk hidup senang walaupaun kami yang kelaparan?

Sesudah tapak perniagaan orang melayu di robohkan maka Kontraktor Bumiputera pula yang di halau oleh Guang Eng Komunis Rejim Zionis ini. Tender tender hanya di berikan kepada keroni dan kaum nya sahaja. Sampaikan Kontrak Cuci JAMBAN pun kaum Cina keroni Guang Eng Komunis yang perolehi. Kontraktor melayu hanya mampu melihat hal ini di depan mata mereka sahaja.

Mujur kerajaan Pusat ada membantu kontraktor Melayu sedikit sebanyak meringankan bebas kontraktor melayu di Pulau Pinang itu Namun ianya tidak dapat menampung untuk hari hari mendatang memandangkan banyak kerja kerja di bawah kerajaan negeri P.Pinang itu sendiri. Dan keputusanya Kontraktor Melayu hanya akan Gigit jari sahaja.

Jika Pakatan Rakyat Haram menyatakan kerajaan BN kejam dan sama seperti Zionis maka mereka lupa yang sebenarnya kerajaan Pakatan haram terutama DAP ini adalah lebih kejam sama seperti Zionis. Orang Melayu Islam di halau dari mencari rezeki. Orang Melayu di halau untuk keluar dari P.Pinang.

Jika Kerajaan BN Kejam seperti Zionis sudah lama Kaum Pendatang Di halau dan merempatlah mereka mencari rezeki. namun atas dasar keperihatinan Kerajaan BN maka semua kaum sama ada ASAL ataupun PENDATANG boleh hidup aman dan mencari rezeki yang luas tampa sekatan sama sekali.

Apa yang jelas di sini adalah Kekejaman DAP Zionis yang menindas orang orang Melayu dalam Negeri P.Pinang. Kita perlu berbuat sesuatu yang mana dapat menjamin kehidupan yang lebih bermakna buat orang orang Melayu P.Pinang.

sumber : UMB

No comments:

Post a Comment