Sunday, October 17, 2010

Geng 16 Pemuda UMNO Prmtg Pauh tuntut perubahan

Pemuda UMNO Prmtg Pauh tuntut 16 perkara diselesaikan
oleh kepimpinan bahagian UMNO Prmtg Pauh .Kelmarin pada jam 9.00 malam berlangsung program Jamuan Ramah Mesra Transformasi Perjuangan UMNO Prtmg Pauh anjuran Pergerakan Pemuda UMNO Prmtg Pauh diketuai Sdr Zaidi Mohd Said yang juga Penyelaras BN Dun Prmtg Pasir . Ia dihadiri seramai 400 orang ahli UMNO Prmtg Pauh terdiri daripada ahli Pemuda , ketua-ketua cawangan , ketua pemuda cawangan , Wanita dan Puteri .

Program semalam juga mencipta sejarah apabila Pemuda UMNO Bahagian diketuai Sdr Zaidi bersama seluruh AJK Pemuda Bahagiannya sebulat suara menyatakan suara mereka iaitu resolusi 16 perkara yang dituntut mereka perlu diselesaikan segera oleh kepimpinan bahagian.

Matlamat Pemuda UMNO Prmtg Pauh iaitu satu untuk menang di pilihanraya akan datang . Jadi ia harus bermula dengan perubahan dan 16 perkara ini harus diselesaikan dengan segera oleh kepimpinan bahagian . Semua sayap seperti Pemuda , Wanita, Puteri serta JKKKP perlu diperkasakan bagi menarik semula sokongan rakyat terhadap UMNO diketika parti PKR sedang bercelaru sesama mereka .

No comments:

Post a Comment